Over BTB

Over van den Berg's technische bedrijven BV

Van den Berg's Technische Bedrijven B.V. vervaardigt precisie instrumenten, gereedschappen en onderdelen met als missie het leveren van de hoogste graad van betrouwbaarheid, binnen een redelijke levertijd en tegen een redelijke prijs. Daarmee ziet BTB de traditionele bedrijfsdoelstellingen zoals continuïteit en rentabiliteit ook gewaarborgd.

BTB onderhoudt een modern machinepark van CNC-machines aangevuld met conventionele apparatuur. De CNC-apparatuur werkt binnen een computernetwerk dat onder andere voorziet in CAM/CAD faciliteiten. Elektronische communicatie met de opdrachtgever op het gebied van gegevens overdracht in de vorm van tekeningen etc. behoort tot de mogelijkheden. De MBD (Model Based Design) data sets nemen hierbij een bijzondere plaats in, zij worden in een geheel geïsoleerde omgeving verwerkt. BTB is toeleverancier voor uit éénlopende industrieën zoals de Luchtvaartindustrie, Metaal-, Verlichting- en Verpakkingsindustrie.

BTB is specialist op het gebied van vliegtuigonderdelen en speciaal gereedschappen ten behoeve van vliegtuigonderhoud, maar ook in diverse machineonderdelen en stempeldelen voor overige industrieën. Kortom producten, van hoge nauwkeurigheid, vervaardigd van verschillende soorten metalen en/of kunststoffen.

Van den Berg's Technische Bedrijven werd in 1945 te Venlo opgericht als V.O.F. door de beide broers, Jan-Karel en Willem van den Berg. Jan-Karel met zijn technische achtergrond stelde zich verantwoordelijk voor de productie, terwijl Willem de administratieve taken en verkoop op zich nam. Sinds 1957 is het bedrijf gevestigd te Naarden. In Juli 1986 kwam het bedrijf onder het huidige management.

Het door BTB gehanteerde kwaliteitssysteem is in overeenstemming met de AS/EN 9100 normering en staat borg voor de continuïteit en groei in de toekomst. BTB bewijst zich in staat de technische en technologische ontwikkelingen op de voet te kunnen volgen en zelfs een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan innovatie.

Van den Berg's Technische Bedrijven | P.o. box 5035, 1410AA Naarden | Tel: 035 - 694 50 10 | Fax: 035 - 694 75 54 | info@btb.nl